Sommaren 

tog slut, trots att det nu i augusti är mera värme än i juni. Sommarteatersäsongen är över – eller?

Men för att sammanfatta vår sommarteater Frihetsdrömmar så var den makalös, faschinerande, spännande och rolig! Många är de i publiken som har tackat för en intressant och rolig föreställning, vi har berättat en del av vår historia som nog tas opp i skolan, men glömts bort.

Vi vill tacka vår publik som i regn och rusk, gassande solsken och värme kommit och njutit av Nysto-Ants kärlekssång till sköna Torpas-Signe, våndats med Nysto-Juck över ängsmaskens härjningar, förfärats tillsammans med kommunalaren Alexander och byborna över kejsarens nya förordningar och förbud. Att vår självständighet inte var helt självklar har vi fått lära oss denna sommar. 

Men eftersom vi i Pedersöre teater tycker att dethär med teater är så otroligt roligt, vill vi inte avsluta säsongen riktigt ännu. 

Så nu vill vi presentera Pedersöre Teaters 20:e produktion; HUMORKVARNEN. Specialskriven för oss av Bengt Björk och i regi av Lilian Pettersson. 

Vi har förflyttat oss inomhus, till Kvarnen vid Stinasholma i Purmo, bredvid Uffes Mat & Café. En humorshow med sex skådespelare, på en liten teaterscen nära publiken. Premiär 1.9 och föreställningar varje helg i september. 

 Möjlighet att äta gott hos Uffe innan kvällsföreställningarna och efter söndagsföreställningarna finns. Mera uppgifter om datum och bokningar finns på teaterns facebooksida.

Välkomna på Kvarn-mys i höstmörkret!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s