tassar och morrhår

ikväll är det premiär! Äntligen!

Som vanligt har den senaste månaden varit intensiv, vi har övat i alla slags väder, byggarna har trollat fram härliga kulisser, rekvisita har samlats in, ideér har kläckts och förverkligats, kläder har skaffats fram och framförallt har vi haft otroligt roligt!

Det är ett härligt gäng på 18 skådespelare, 4 i orkestern samt ett otal frivilliga runtomkring som ser till att ni ska få en otrolig teaterupplevelse!

En av tjusningen med sommarteater är att man aldrig kan vara säker på vilket sorts väder som kommer att bjudas på. Men gardera er med regnrockar, skärmmössor och myggmedel – så är ni på den säkra sidan. Vi spelar i alla sorts väder, kläderna blir kanske våta, av regn eller svett, men glädjen är lika stor oberoende av temperatur!

I år har man även möjlighet att få med sig hem minnen i form av bilder när man själv har blivit förvandlad till en kanin eller en hattmakare, vi har en ”photo booth”, en fotohörna med rekvisita där man kan ta bild med sin mobiltelefon. Observera att det inte finns någon åldersgräns, både barnbarn och mormor kan bli förvandlad till en drottning eller en katt!

Så varmt välkomna med till Underlandet, ett äventyr med många roliga figurer och många skratt!

Alice Underlandet

Alice Underlandet

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s